bagel with poppy seeds, white goat cheese Danmis, honeydew honey, margarina Flora ligh
Jedzony na wszelkie możliwe sposoby (opieczony, z samą margaryną, margaryną i miodem, miodem i serem etc.).
To był najgorszy występ naszego zespołu, jaki sobie przypominam. Sala ciasna, tańczyłyśmy praktycznie jedna na drugiej i miałam wrażenie, że wyszło krzywo. No, ale nic, w końcu widzowie byli z zagranicy i pewnie już ich więcej nie zobaczymy.
ask.fm
ask.fm
Czy to nie jest obwarzanek? Wydawało mi się, że bajgle mają mniejszą dziurkę. Tak czy inaczej wygląda smakowicie:)
OdpowiedzUsuńMasz ulubiony gatunek miodu? Generalnie do niedawna nie trawiłam miodu pod żadną postacią[no może za wyjątkiem pierniczków], ale ostatnio zaczęłam się do niego przekonywać, jednakże nie każdy mi smakuje.
Bardzo polubiłam dressingi sałatkowe z dodatkiem miodu, jego połączenie z twarogiem i orzechami. Spadziowego jeszcze nie próbowałam, ostatnio jadłam pyszny sosnowy.
Możliwe, ja tam mówię bajgle i nie zwracam na to specjalnej uwagi :)
UsuńNie mam ulubionego, a spadziowy jem bo podobno jest lepszy dla alergików od wielokwiatowego. Wydaje mi się też, że jest mniej słodko-mulący, ale może tylko tak mi się wydaje.
Sosnowy ma jakieś cechy charakterystyczne?